AFTER WORK CLUB on suhteita, tietoa, taitoa ja nautintoja; hetki työn ja vapaa-ajan välimaastossa.

Bretelle tuo 6 kertaa vuodessa iltapäivään asiapitoista ohjelmaa viihteellisesti nautintoaineiden kera. AFTER WORK; business with pleasure.


Tutustu joihinkin aikaisempiin AFTER WORK -tapahtumiin: 

Nice to meat you!

AFTER WORK kaviaarin kera

Nyrkkeilyhanskasta rusetiksi

Liity suljettuun AFTER WORK -ryhmään!

AFTER WORK Miestenmessut on vuosittainen tapahtuma miehille; yli 40 opettavaa osastoa ja luentoja.

Opi sijoittamisesta ja sijoita itseesi. Opi rakkaudesta, nautintoaineista, kulinarismista, muodista, teknologiasta, hyvinvoinnista yms. miestenmessuilla, jonne myös naiset ovat lämpimästi tervetulleita!
Löydät tapahtuman myös Facebookista!


AFTER WORK Miestenmessut huipentuvat klo 20 alkavaan AFTER WORK Galaan. Gaala sisältää kolmen ruokalajin istuvan illallisen, juomaa, viihteellistä ja kaupallista ohjelmaa sekä tuote- ja hyväntekeväisyyshuutokaupat. Kaikki gaalan vieraat saavat useamman sadan euron arvoisen lahjatuotekassin.

Huutokauppa Helanderin huudattaman ja Pauligin sponsoroiman hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Thaimaan Hua Hiniin. Siellä tuotot käytetään yhdessä TRASH HERO:n kanssa jätteiden käsittelytyön kehittämiseksi että valistustyöhön kouluissa.

Gaalan juontaa Ellen Jokikunnas, ja esiintyjinä nähdään mm. taikuri-Illusionisti Henri Kemppainen.

Gaalan ohjelmaan kuuluu myös muotinäytös, jossa mukana mm. Andiata, Muotikuu, Sartoria Rossi, Bretelle, Stetson, CRAGA, synsam ja ETON.

Pukukoodina toimii tumma puku / cocktailmekko. 

13.3.2020 klo. 20.00–24.00, Hotel Kämp. Gaalakortit 150 € 

(Tarkista varauksesi ja lippusi oston yhteydessä huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Verkkokaupasta ostettujen lippujen palauttaminen on mahdollista ainoastaan tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.) 

Löydät tapahtuman myös Facebookista!
Molempien tapahtumien järjestäjä on Bretelle Oy Ltd. Bretelle on vuonna 1998 perustettu miesten asusteliike Korkeavuorenkadulla. Kotimaista suunnittelua, italialaista käsityötä. Liikkeestä löydät 1000 erilaista solmioita, 800 taskuliinaa ja 450 rusettia. Teemme myös omakuosituotteita pienissäkin määrissä! tua@bretelle.fi, puh. 0400 863 836